loading

Szolgáltatások

Keressen Minket bizalommal! 

Tevékenységi Körök

_

ÉPÜLETGÉPÉSZETI GENERÁLKIVITELEZÉS

Cégünk fő tevékenysége a komplex gépészeti rendszerek kulcsrakész kivitelezése, mely magába foglalja az összes gépészeti szakipari munkát, úgymint a hűtés – fűtés – légtechnika – klimatizálás – épületfelügyelet, víz – csatorna – gáz, tüzivíz – sprinkler, és egyéb technológiai gépészeti rendszerek.

MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK

Egy gépészeti kivitelezési feladat szépsége akkor teljesül ki igazán, környezettudatos rendszert építünk. Újabban sok esetben a gépészeti rendszer kiépítésénél környezetünk védelme és a fenntartható fejlődés volt az elsődleges szempont.

KÖZPONTI HŰTÉSI-FŰTÉSI RENDSZEREK

Hőközpontok, hűtési központok építése hagyományos és megújuló energiaforrásokkal, biomassza és távfűtő erőművek, gőzhőközpontok kivitelezése, split és VRF rendszerek kivitelezése. Komplett fűtési-hűtési csőhálózatok kiépítése a végpontokon konvektív, illetve sugárzó hőleadókkal.

LÉGTECHNIKAI RENDSZEREK

Légkezelő gépek, ventilátorok telepítése, komfort légtechnikai hálózat szerelése hagyományos és előszigetelt légtechnika rendszerelemekkel, tűzeseti hő- és füstelszívó hálózatok szerelése, tisztatéri légtechnikai rendszerek kivitelezése.

TECHNOLÓGIAI SZERELÉSEK

Laborok, szennyvíztisztító telepek, ipari létesítmények technológiai szerelése, sűrített-levegő, vákuum hálózatok, levegőztető rendszerek telepítése.

VÍZ- ÉS CSATORNA HÁLÓZATOK

Víz, szennyvíz, csapadékvíz, tüzivíz hálózatok alap-, felszálló-, ágvezetékek szerelése, beleértve az egyes rendszerelemek, szűrők, nyomáscsökkentők, nyomásfokozó szivattyúk, tárolók, továbbá a berendezések, szaniterek, csaptelepek, tűzcsapok felszerelése. Napkollektoros rendszerek telepítése.

GÉPTELEPÍTÉSEK, BONTÁS, MOZGATÁS

Vállaljuk meglévő gépek, berendezések, technológiai rendszerek telepítését, akár a szétszereléstől, a szállításig, a más helyen való összeszerelésig, beüzemelésig. Az áttelepítés miatt szükséges energia-ellátás kiépítését is vállaljuk, legyen az kábelcsatornák és tálcák módosítása, mosó vagy elszívó rendszerek bővítése esetleg sűrített levegőellátás biztosítása. Igény esetén a szállítást saját, illetve szerződött Partnerünk által biztosított fuvareszközzel végezzük.

Költséghatékony kivitelezés

Napjaink költségközpontú üzleti világában kiemelt szerepet kap az erőforrások ésszerű, takarékos felhasználása.

Rendszeres karbantartás

A beszerelt eszközök funkciójának megtartása érdekében termékeink karbantartását is vállaljuk, illetve esetleges szervízelést is.

Professzionális tervezés

Több megoldást javasolunk a standard kiviteltől a prémium minőségig egyaránt, melyeket az Ön igényeihez és pénztárcájához igazítunk.

Akik már megtiszteltek bizalmukkal! 

Köszönjük szépen!

_